Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ellenségek

{F.A.SZ.}

Ebben a  {F.A.SZ.} nevű klánban van egy Wallhack-os: {F.A.SZ.} Dinnye. Ez jelentősen lerontja a klán becsületét és kedvességét is. Ezért mindenkitől kérem főleg Tőled, hogy abba a klánba ne menjetek. A Wallhack egy klánt tönkre tesz. Én akármilyen klán akár a mi klánunkból is wh-zna egy ember azt bannoltatnám a klánból és a játékból is.
De a Mi klánunkban a [Pappgy] klánban megbízhattok! Itt egy wh-st se találtok. Akár mit is kerestek ami csalás, nálunk nincs!
 
 
 
[Hun]
 
Álatlában sok hun klán van de ez más. Ebben a klánban egy [Hun]dm <- ott még valami van  nevü ember bevallotta, hogy wh-zik, de annak ellenére se offolta. Ez a klán egy trágárul beszélő csapat. Senkinek se ajánlom, hogy abba a klánba menjen, mert ott ha rosszul játszik, vagy tul szelíd, akkor kicikizik. NE MENJETEK BE ABBA A KLÁNBA LÉGYSZIVES!
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Mastery of Blood Demands Readings

(AInselvelf, 2018.10.11 23:35)

Pression arterielle est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre moelle bat, il pompe le sang a tous egards vos arteres a la reste de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/acheter-tadalafil-5mg/

Can you remain in effect the pressure

(AInselvelf, 2018.09.27 14:43)

Torsion bras de quelqu'un est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque temps votre determination bat, il pompe le sang par de vos arteres a la vacances de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/nom-du-generique-de-cialis/

lacihause

(laci, 2013.03.06 14:28)

asdsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

 

 

Képgaléria


Utolsó képArchívum

Naptár
<< November / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 28102
Hónap: 286
Nap: 10